Ласерско метро – Ronix RH-9353 (100метри)

Previous product
Ласерско метро - Ronix RH-9351 (50 метри) 1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Сет патенти 1/2'' (XZN) 26 парчиња - Gedore Red R68003026 7.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

2.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

Нема на залиха
47 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: RH-9353 Категории ,
Опис

Ronix RH-9353

Моќно ласерско метро точност до ± 2mm и мери растојанија до 100 метри за професионална употреба.
■ Лесно читлив екран во боја на позадинско осветлување ги осветлува броевите внатре
темни области со различна резолуција, што овозможува работа при слаба осветленост или услови без светлина
■ Автоматско исклучување за 3 минути за заштеда на батерија
■ IP54 водоотпорното ниво и функцијата отпорна на прашина го штитат ласерското метро.
■ Карактеристики вклучувајќи растојание, волумен, мерење на површина, читање Min & Max, континуирано мерење и мерење од Питагора го прават ова ласерски метар идеално за дома, градежништво и различно индустриска употреба
■ Парамтери за складирање податоци што може да се користат за прегледување и споредба мерни податоци по мерењето

Scroll To Top
Close
Close