Weicon одвијач и контакт спреј

Previous product
W 44 T®-Fluid 379,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Цинк спреј 499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

320,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
36 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Категорија
Опис

Шесткратната функција на WEICON Rust Loosener и Contact Spray го прави незаменлив за поправки, одржување и сервисни работи. Благодарение на одличното капиларно дејство, Rust Loosener и Contact Spray достигнуваат дури и екстремно тесни простори. 3-насочниот вентил за прскање овозможува работа во која било положба (дури и наопаку). WEICON Rust Loosener и Contact Spray ги олабавува ‘рѓосаните и запечени делови, завртки, навртки, спојници и шарки, ја исфрла водата од системите за палење, ја обезбедува функцијата на механичките делови и контакти, на пр. свеќиците, одржливо штити од корозија и оксидација, обезбедува долготрајно подмачкување на лизгачките површини и ги чисти и одржува металните површини, механичките делови и електричните системи.

Scroll To Top
Close
Close
Weicon одвијач и контакт спреј
320,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница