W 44 T®-Fluid

379,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
42 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 11253400 Категорија
Опис

W44T Fluid е безопасен мултифункционален спреј и има NSF регистрација за прехранбената индустрија. Затоа, може да се користи во индустријата за храна и пијалоци и во фармацевтската и козметичката индустрија. Спрејот без смола и киселина помага во подмачкувањето, поместувањето на водата, заштитата од корозија, чистењето и зачувувањето во еден производ поради специјалната формула на активни состојки и одличните својства на пенетрација. W44T Fluid ги разлабавува завртките, фитинзите, бравите и вентилите и продира и ја раствора ‘рѓата. Ја отфрла влажноста од електричните контакти, ги спречува струите на истекување и го олеснува стартувањето на влажните мотори. Маслото ги елиминира шкрипечките и крцкави звуци на шарките, лежиштата и сите видови споеви и спојки. Ги чисти извалканите метални површини и остава долготрајна рамна обвивка, која не се размачкува и не се лепи и не привлекува прашина и ги штити и одржува сите видови алати, машини и електрични и механички прецизни уреди. Поради својата специјална формула и регистрираната NSF како резултат, W 44 T Fluid може да придонесе за подобрување на безбедноста на работното место и заштита на здравјето.

Recently Viewed

Scroll To Top
Close
Close
W 44 T®-Fluid
379,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница