Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач

42.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
32 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 4933478450 Категорија
Опис
 • Универзална и компактен ударен одвртувач е дел од  MILWAUKEE® импресивниот арсенал со перворманси на одвртубање од 881 Nm oи завртување од  745 Nm .
 • Неверојарно компактен дизајн од само  152 mm вкупна долќина за апликација во мали места.
 • 4-Mode DRIVE CONTROL работа дозволува на корисникот да ја максимизира апликацијата на машината.
 • Одшрафување на шрафови контролата ја испорачува максималната снага  и потоа ги намалува бројот на вртежите кога штраот е олабаван и спречува негово испаѓање.
 • Auto shut-off control – контрола на само гасење применува само 47 Nm од вртежен момент и не дозволува  презатегање на шптеафот.
  Tri-LEDs осветлување за подобрена видливост.
 • 1/2″ прифат.
 • Држач за појас кој може да се монтира од двете страни на машината.

Спецификација:

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Волти: 18 V Мотор без четкици
 • Држач за додатоци: 1/2″
 • Брзина без оптоварување: 0 – 1,200 / 0 – 1,950 / 0 – 2,575 / 0 – 1,325 rpm
 • Максимален дијаметар шрафење на штрафови и матици : M22
 • Максимален вртежен момент: 0 – 475 / 0 – 610 / 0 – 745
 • Фреквенција на удари: 0 – 900 / 0 – 2,100 / 0 – 3,100
 • Максимален вртежен момент: 881Nm
 • Тежина: 1.6 kg
Scroll To Top
Close
Close
Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач
42.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница