Чистач за кочници (500ML)

Previous product
Спреј за отстранување етикети (200ML) 350,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Контакт спреј за електроника 350,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

180,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

Нема на залиха
25 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 0102-BR500 Категорија
Опис

Брио чистачот за кочници, овозможува ефикасно чистење на прашина и масни остатоци на системите за кочење. Ги чисти кочниците и останатите делови, ја зголемува ефикасноста на кочниците. Со својата ефикасна формула помага во чистењето на деловите без разглобување, и го намалува звукот на кочниците.

Scroll To Top
Close
Close