Цинк спреј

499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
22 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 11000400 Категорија
Опис

Цинк спреј е одобрен од германскиот TÜV и им обезбедува на сите метални површини долготрајна катодна заштита од корозија. Формира брзо сушење, леплив заштитен слој од микрофини цинкови снегулки. Дури и по повеќе од 1050 часа во тестот за прскање со сол според DIN EN ISO 9227, металните делови обложени со WEICON цинк спреј не покажаа никакви знаци на корозија. Снегулките од цинк формираат отпорен заштитен слој дури и против екстремни временски и еколошки услови. На тој начин, WEICON Zinc Spray исполнува повисоки барања од оние дефинирани со стандардот DIN EN ISO 1461. WEICON Цинк спреј може да се користи како висококвалитетен прајмер против ‘рѓа, за обложување на заварени споеви и дупки за дупчење, како спроводлив меѓуслој за заварување на место и секаде каде што металот мора да биде заштитен од корозија.

Scroll To Top
Close
Close
Цинк спреј
499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница