Спреј за откривање за истек на гас (500ML)

Previous product
Паста за миење раце (3кг) 999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Ламеласта шмиргла 115мм 115,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

450,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

Нема на залиха
50 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 0111-LF500 Категорија
Опис

Спрејот за откривање истекување гас BRIO овозможува откривање на точки на протекување на завртки и  споеви, канали и завари под внатрешен притисок. Спреј за откривање за истек на гас се користи за запечатување на мембраните со гасови како што се јаглерод диоксид (CO2), пропан, бутан, ацетилен, компримиран воздух, природен гас, азот или флуорирани јаглеводороди.

Scroll To Top
Close
Close