Скалпер

Previous product
Челично метро 599,00 ден899,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Дигитален шублер 1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
32 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис

Високо квалитетен скалпер, со 5 резервни ножиња и острилка.

Scroll To Top
Close
Close
Скалпер
499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница