Сет торзиони битови (42 парчиња)

Previous product
Ламеласта шмиргла 115мм 115,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Момент клуч 1/2'' (40-200Nm) 16.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

3.599,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
50 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 3100316 Категории ,
Опис

1/4“ бит, 25mm: 1/4“ прав 5.5, 6.5 mm, 1/4“ PH 1 2 2 3
1/4“ PH 1 2 2 3, 1/4“ PZ 1 2 2 3, 1/4“ TX T10 T15 T20 T25 T30 T40
1/4“ бит, 50mm: 1/4“ инбус 3 4 5 mm, 1/4“ PH 1 2 2 3, 1/4“ PZ 1 2 2 3, 1/4“ TX T10 T15 T20 T25 T30 1/4“ бит, 88.9mm: 1/4“ прав 5,5 mm, 1/4“ PH 2, 1/4“ PZ 2, 1/4“ TX T25
Бит адаптер 1/4“ инбус x 1/4“ square, L. 50mm
Бит адаптер 1/4“ инбус x 3/8“ square, L. 50mm
Патент, магнетен, со 1/4“ инбус патент 8mm, L.67mm
Патент, магнет, with 1/4“ инбус патент 10mm, L.67mm
Магнетен адаптер, на 1/4“ инбус 13mm, L.67mm
Држач за бит 1/4, магнетен, L.66,5mm

Scroll To Top
Close
Close
Сет торзиони битови (42 парчиња)
3.599,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница