Сет одвртувачи со ударна капа

Previous product
Сет одвртувачи - 6 парчиња 1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Сет одвртувачи (6 парчиња) 1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

2.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

Нема на залиха
39 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: SK 2154 PH-06 Категории ,
Опис
  • 2154SK 4,5 5,5 6,5 8 m – прави
  • 2160SK PH 1 2 mm – крстачи

Произведени во Словенија

Две години гаранција

Scroll To Top
Close
Close