Работна количка (Workster Smartline)

Available on backorder
22 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: WSL-L7 Категории ,
Опис
  • Работна платформа со капак изработен од ABS пластика со преден израмнување и раб против превртување, како и мали дополнителни прегради за складирање
  • Странични панели со евро перфорација 10 x 38 mm
  • Странични заоблувања – минимизирање на рабовите на краевите
  • Индивидуалното запирање на фиоката спречува отворање на повеќе фиоки, работа со една рака
  • 7 широки фиоки (Ш 640x D 400 mm) целосно отворање
  • Носивост по фиока 20 kg
  • Вкупна носивост 400 kg
  • Произведена во Германија

САМО ПО НАРАЧКА!

За подетални информации, контактирајте не: 02/3223-930

 

Scroll To Top
Close
Close
Работна количка (Workster Smartline)