Работна количка (Mechanic Plus)

Available on backorder
46 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис
  • Голем простор за складирање со прилагодлива полица, одделно се заклучува.
  • Силна конструкција од челичен лим, дизајнирана да носи големи товари 
  • Преграда за складирање лево со полица
  • Внатрешни димензии В 720 x Ш 355 x Д 380 мм 
  • Врата, лева за заклучување,  670 x  310 мм
  • 6 фиоки со телескопски целосно растечки тркалца, со индивидуално заклучување (работа со една рака)
  • Носивост 25 kg по фиока, променлива преградлива
  • Централна брава со цилиндарска брава со 4 клучеви

 

САМО ПО НАРАЧКА!

За подетални информации, контактирајте не: 02/3223-930

Scroll To Top
Close
Close
Работна количка (Mechanic Plus)