Одвијач и контакт спреј (400 мл)

Previous product
Рефрактометар 2.700,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

350,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
47 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Категорија
Опис

Шесткратната функција на WEICON одвијач и контакт спреј, го прави незаменлив за поправки, одржување и сервисни работи. Благодарение на одличното дејство, одвијачот и контакт спреј достигнуваат дури и екстремно тесни простори. 3-насочната дизна за прскање овозможува работа во која било положба (дури и обратно превртена). Ги олабавува ‘рѓосаните делови, завртки, спојници и шарки, ја исфрла водата од системите за палење, ја обезбедува функцијата на механичките делови и контакти, на пример на свеќиците, одржливо штити од корозија и оксидација, обезбедува долготрајно подмачкување на лизгачките површини и ги чисти и одржува металните површини, механичките делови и електричните системи.

Scroll To Top
Close
Close
Одвијач и контакт спреј (400 мл)
350,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница