Микрометар надворешен, DIN 863 25-50×0,01 mm,

2.899,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
47 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 231302 Категорија
Опис

Надворешен микрометар 25-50mm-231302, точност 0,01mm.

  • Модел: 231302
  • Размер: 25-50mm
  • Точност на читање: 0,01 мм
  • Дијаметар на стебло: Ø18mm.
  • Големина на главата на мерната рамка А: 14мм.
  • Длабочина на мерната рамка Б: 38мм. Врв на мерната оска D: 3mm.
  • Дијаметар на мерното вратило: Ø6,5mm
  • Должина на шуплината на монтирање L: 57 mm.
  • Толеранција на целосен опсег: 0,004 mm
  • Тежина на линијар: 220гр.
Scroll To Top
Close
Close
Микрометар надворешен, DIN 863 25-50×0,01 mm,
2.899,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница