Ласерско метро – Ronix RH-9351 (50 метри)

Previous product
Клешта за сечење арматура - Gedore Red R28801030 5.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Ласерско метро – Ronix RH-9353 (100метри) 2.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
46 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис

Ronix RH-935

Моќно ласерско метро точност до ± 2mm и мери растојанија до 50 метри за професионална употреба.
■ Лесно читлив екран во боја на позадинско осветлување ги осветлува броевите внатре
темни области со различна резолуција, што овозможува работа при слаба осветленост или услови без светлина
■ Автоматско исклучување за 3 минути за заштеда на батерија
■ IP54 водоотпорното ниво и функцијата отпорна на прашина го штитат ласерското метро.
■ Карактеристики вклучувајќи растојание, волумен, мерење на површина, читање Min & Max, континуирано мерење и мерење од Питагора го прават ова ласерски метар идеално за дома, градежништво и различно индустриска употреба
■ Парамтери за складирање податоци што може да се користат за прегледување и споредба мерни податоци по мерењето

Scroll To Top
Close
Close
Ласерско метро – Ronix RH-9351 (50 метри)
1.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница