Контакт за спреј (мрсен) 200ML

Previous product
Силикон спреј (400ML) 250,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Челично метро 599,00 ден899,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

400,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
29 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Категорија
Опис

Брио Контакт Спреј е спреј за одржување за општа намена. Се користи за чистење, подмачкување и одржување на контакти и електронски делови. Ефикасно ги чисти и подмачкува нанесените површини. Поради своите водоотпорни својства, спречува формирање на ‘рѓа и оксидација и не остава нечистотии на нанесените површини. Полиња на примена: Се користи за одржување, чистење и подмачкување на контакти, електронски уреди и делови.

Scroll To Top
Close
Close
Контакт за спреј (мрсен) 200ML
400,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница