Компресор клипен DB210/24L – 1.5KW – 230V – 8bar

Previous product
Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar 12.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

9.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
22 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Категорија
Опис

1400918 – Компресор клипен DB210/24L – 1.5KW – 230V – 8bar

Техничка информација:

– Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190

– Моќност на моторот (kW): 1.5

– Ел. врска (V / Hz / f): 230/50/1

– Максимален работен притисок (бар): 8

– Волумен на сад под притисок (l): 24

– Димензии (l x w x h) (mm): 530 x 280 x 600

– Маса (кг): 25

– Ниво на бучава (dB): 95

Scroll To Top
Close
Close
Компресор клипен DB210/24L – 1.5KW – 230V – 8bar
9.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница