Количка со алат (WORKSTER) 147 парчиња

Available on backorder
20 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис
  • Модули на алатки за проверка (CT) за индустрија и автомобилскиот сектор
  •  Не лизгачка рачка
  • Отпорна на масла и маснотии
  •   Алатки во метрички големини
  • Произведено во Германија

 

САМО ПО НАРАЧКА!

За подетални информации, контактирајте не: 02/3223-930

Scroll To Top
Close
Close
Количка со алат (WORKSTER) 147 парчиња