Количка со алат GEDWORKER (273 парчиња)

Достапно само по нарачка
36 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис

 

  • Челичен лим, отпорен на корозија и отпорен на гребење
  • Работна плоча изработена од ABS со 3 прегради за мали делови
  • Агилна и лесна за управување поради рачката за управување
  • Централно заклучување
  • Сите фиоки се отвараат на двете страни
  • Носивост по фиока 20 kg
  • Дополнителен простор за складирање на поголеми делови под последната фиока
  • Трапезоидна конструкција на количката GEDWORKER обезбедува дури и при максимално оптоварување: непречено возење, маневрирање и стабилност.

САМО ПО НАРАЧКА!

За подетални информации, контактирајте не: 02/3223-930

Scroll To Top
Close
Close
Количка со алат GEDWORKER (273 парчиња)