Количка со алат GEDWORKER (119 парчиња)

85.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

Available on backorder
34 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис
  • Челичен лим, отпорен на корозија и отпорен на гребење
  • Работна плоча изработена од ABS со 3 прегради за мали делови
  • Агилна и лесна за управување поради рачката за управување
  • Централно заклучување
  • Сите фиоки се отвараат на двете страни
  • Носивост по фиока 20 kg
  • Дополнителен простор за складирање на поголеми делови под последната фиока
  • Трапезоидна конструкција на количката GEDWORKER обезбедува дури и при максимално оптоварување: непречено возење, маневрирање и стабилност.

 

 

Scroll To Top
Close
Close
Количка со алат GEDWORKER (119 парчиња)
85.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница