Количка за алат (механичарска ) – Gedore Red R20152006

Достапно само по нарачка
25 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: R20152006 Категории ,
Опис
 • Конструкција од цврст лим од челик, отпорна на корозија
 • Работна платформа со ABS пластична обвивка
 • Странични ѕидови со квадратни отвори за додатоци
 • 6 фиоки со телескопско целосно продолжување со индивидуално заклучување (работа со една рака)
 • Индивидуалното заклучување преку практична, скриена лента за ослободување го спречува отворањето на фиоката додека работите
 • Носивост 25 kg по фиока
 • Димензии на внатрешната фиока: Ш 482 x D 345 mm, предна висина 4x 69 mm, 1x 144 mm, 1x 218 mm
 • Централна брава со цилиндрична брава со 4 клучеви 2 тркала за вртење Ø 100 mm, од кои едниот има двојна брава на тркалото, 2 тркала Ø 140 mm, испакнати на страните, што резултира со висока стабилност
 • Тело и фиоки мат црни
 • Максимална носивост 210 kg
 • ПРАЗНА БЕЗ АЛАТ
Scroll To Top
Close
Close
Количка за алат (механичарска ) – Gedore Red R20152006