Заптивната смеса за цевки и навои – Weicon AN 302-25 (50Ml)

1.800,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
33 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 10019891 Категорија
Опис

Високо вискозен, ниска цврстина, лесен за монтирање.

Scroll To Top
Close
Close
Заптивната смеса за цевки и навои – Weicon AN 302-25 (50Ml)
1.800,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница