Електрична столбна дупчалка – Ronix R2603

Next product
Полирка - Ronix 6112 4.200,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

9.500,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
36 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 2603 Категорија
Опис
  • Модел: 2603
  • Моќ: 350 W
  • Капацитет на чак: 1,5-13 мм
  • Напон: 220-240
  • Фреквенција: 50-60 Hz
  • Капацитет за дупчење дрво: 20 мм
  • Капацитет на дупчење челик: 13 мм
  • Капацитет за дупчење пластика: 16 мм
  •  5 брзини
  • Вртежи: 620-2620 RPM
Scroll To Top
Close
Close
Електрична столбна дупчалка – Ronix R2603
9.500,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница