Електричарски куфер со алат Gedore (36 парчиња)

Available on backorder
46 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Опис
  • За професионалци кои работат со електрика под висок напон
  • Изолирани алатки до 1000V
  • Произведено во Германија

 

САМО ПО НАРАЧКА

Scroll To Top
Close
Close
Електричарски куфер со алат Gedore (36 парчиња)