Двокомпонентно лепило (200+50 Ml)

Next product
RTV силикон (200Ml) 999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

300,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
33 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
Категорија
Опис

Комплет за лепило кој се состои од цијаноакрилатен лепило со висок вискозитет и активатор.

Својства

  • Висока јачина на врзување.
  • Погоден за употреба на вертикални површини бидејќи нема да капе или да пропадне.
  • Посебно е прилагоден за лепење на тешки подлоги кои имаат порозна или нерамна природа бидејќи ја зголемува јачината на сврзување со тоа што спречува лепилото да се апсорбира од површината.

Области за примена

  • Погоден е за лепење на многу широк спектар на материјали, вклучувајќи кисели површини и некои порозни, каде што се потребни брзи времиња на лепење.
  • Погоден за медијапан, дрво, чипс дрво, гума, повеќето пластика, кожа и други вообичаени подлоги.
  • Особено погоден за апликации каде брзината на лекување треба да се забрза.
Scroll To Top
Close
Close
Двокомпонентно лепило (200+50 Ml)
300,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница