Графитно уље спреј (500 ML)

Next product
Шублер 150x0,05mm DIN 862 2.499,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

250,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
33 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 72250 Категорија
Опис
  • Се раствора, подмачкува, штити, чисти
  • На долг рок ги елиминира звуците од чкрипење растворање на ‘рѓа 
  •   електрично проводен » без силикон без резинификација
  •   Вентил од 360°, може да се користи и наопаку

Области на примена: Графитното масло е мултифункционален лубрикант, средство за заштита од корозија, нега и чистење за многу места. Лубрикант – за подвижни делови, го подобрува контактот – за електрични контакти, спречува струи на истекување и ја поместува водата. Средство за чистење – раствора кора и гумени остатоци.

Scroll To Top
Close
Close
Графитно уље спреј (500 ML)
250,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница