Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L – 1.5KW – 230V – 8bar

Next product
Клешта за изолирање - Weicon No. 5 1.850,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

31.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
29 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 2050075 Категорија
Опис

2050075 – Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L – 1.5KW – 230V – 8bar

Техничка информација:

– Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 274

– Моќност на моторот (kW): 1,5

– Ел. врска (V / Hz / f): 230/50/1

– Максимален работен притисок (бар): 8

– Волумен на садот под притисок (l):

– Димензии (l x w x h) (mm): 700 x 380 x 640

– Маса (кг): 41

– Работен шум (dB): 66

– Брзина (мин-1): 1440

Scroll To Top
Close
Close
Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L – 1.5KW – 230V – 8bar
31.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница