Акумулаторски сет (дупчалка+ударен одврутвач) M18 FPP2F3-502X

Previous product
Акумулаторски сет Milwaukee M18 CBLPP2B-502C 35.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)
Next product
Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач 42.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

49.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%)

На залиха
33 луѓе го гледаат овој продукт во моментот
SKU: 4933492518 Категорија
Опис

Карактеристики

 • Milwaukee M18 FPP2F3-502X Акумулаторски Сет содржи ударна дупчалка M18 FPD3 и ударен одвртувач M18 FMTIW2F12 на 1/2″ со средна јачина
 • Ударна дупчалка има AutoStop опција за подобрена безбедност
 • Ударениот одвртувач има водечки перформанси во професионалната примена со  881 Nm вртежен момент за шрафење.
 • Milwaukee M18 FUEL акумулаторскиот сет е идеален за механичари.

 

Карактеристики и предности за Ударна Дупчалка M18 FPD3 – М18 FUEL

 • Висока моќност и вртежен момент од 158Nm.
 • Екстремно компактен дизајн од 175mm должина за пристап на тесни простори.
 • АUTOSTOP™  опција за подобрена ефикасност.
 • 13mm метален брзостезен футер.
 • Подобрено дупчење и штрафење при оптеретување.
 • LED осветлување на работната површина.
 • Fuel дисплаеј за да се види колку е преостанато за работа.
 • Метален држач за појас кој може да се монтира од лева или од десна страна
 • FUEL™ платформата го дефинира балансот на батериската технологија. MILWAUKEE’s POWERSTATE™ brushless motor, REDLITHIUM™ батерии и  REDLINK PLUS™  електроника која испорачува одлични резултати помеѓу време на користење и трајност.
 • Флексибилен систем на батерии: работи со сите MILWAUKEE® M18™ батерии.
Scroll To Top
Close
Close
Акумулаторски сет (дупчалка+ударен одврутвач) M18 FPP2F3-502X
49.999,00 ден Со вклучен ДДВ (18%) Додај во кошница